een prachtig uitzicht


Via kleine trapjes van natuurlijke stenen kunt u omhoog lopen in de tuin naar de volgende 4 terrassen. De  echte avonturiers kunnen helemaal naar boven klimmenl tot de natuurlijke bron boven in de tuin.U heeft overal een prachtig uitzicht en zult u als God in Frankrijk voelen!
een prachtig uitzicht

het huis en het eerste terras


Dit is het eerste terras met een grote stenen tafel met een draaiplateau. Op dit terras is ’s ochtends al vroeg de zon en het is heerlijk om er te ontbijten. U heeft er bovendien een prachtig uitzicht. Op dit terras vindt u ook de barbecue en het aangelegde tuintje. De toegang tot de trap kan afgesloten worden met een hekje voor de veiligheid van de kinderen. Het terras is niet zichtbaar vanaf de straat. Het huis en het terras is hiermee dus ook geschikt voor een naturistische vakantie.
het huis en het eerste terras

de ronde tafel op het terras


Op het eerste terras vindt u deze grote stenen tafel met een draaiplateau. Aan deze tafel kunt u 's ochtends al vroeg in de zon ontbijten. U heeft er bovendien een prachtig uitzicht.
de ronde tafel op het terras

de jeu de boules baan


Wat verder in de tuin vindt u de jeu de boules baan. Deze mag bij een echt Frans huis natuurlijk niet ontbreken. Heerlijk om aan het einde van de dag met een Pastis of een glaasje rosé in de hand en een paar olijfjes onder handbereik even gezellig samen te zijn. Ook kinderen vinden dit vaak erg leuk.
de jeu de boules baan

het eerste terras met barbecue


Als u naar buiten gaat komt u op het eerste terras met een grote stenen tafel met een draaiplateau. Op dit terras is ’s ochtends al vroeg de zon en het is heerlijk om er te ontbijten. U heeft er bovendien een prachtig uitzicht. Op dit terras vindt u ook de barbecue en het aangelegde tuintje. De toegang tot de trap kan afgesloten worden met een hekje voor de veiligheid van de kinderen. Het terras is niet zichtbaar vanaf de straat. Het huis en het terras is hiermee dus ook geschikt voor een naturistische vakantie.
het eerste terras met barbecue

de oprit


Staat uw auto  hier binnenkort geparkeerd?
de oprit

de toegangspoort


Een echte Franse toegangspoort met gietijzeren hek.
de toegangspoort

een lekker bankje


Even lekker uitrusten of een glaasje rosé drinken op dit bankje: dat is pas vakantie!
een lekker bankje

een beetje schaduw


Op sommige plekken in de tuin bent u op sommige momenten van de dag heerlijk in de schaduw.
een beetje schaduw

de tuin vanaf de oprit


Vanuit de oprit loopt u naar boven en ziet u aan de linkerkant het zwembad.
de tuin vanaf de oprit

het zwembad


Hier ziet u het schuurtje met wat speelgoed voor de kinderen met op de achtergrond het zwembad.
het zwembad

het zwembad


Wat verder in de tuin ligt het zwembad van 7 bij 3,5 meter. Het is een zwembad boven de grond dat wordt verwarmd met een zonnewarmtesysteem. Natuurlijk is het afgesloten met een hekje voor de veiligheid van de kinderen. Bij het zwembad vindt u 4 luxe ligbedden om lekker te zonnen (nog niet te zien op de foto). U kunt ze natuurlijk ook zelf even in de schaduw zetten. Het zwembad wordt onderhouden door ons Engelse gastechtpaar.
het zwembad

het zwembad


Wat verder in de tuin ligt het zwembad van 7 bij 3,5 meter. Het is een zwembad boven de grond met een stevige trap dat wordt verwarmd met zonnewarmtesysteem. Bij het zwembad vindt u 4 luxe ligbedden om lekker te zonnen. U kunt ze natuurlijk ook zelf even in de schaduw zetten. Het zwembad wordt onderhouden door ons Engelse gastechtpaar.
het zwembad

vakantieplezier


Wat verder in de tuin ligt het zwembad van 8 bij 4 meter. Het is een zwembad boven de grond met een stevige trap dat wordt verwarmd met zonnewarmtesysteem. Natuurlijk is het afgesloten met een hekje voor de veiligheid van de kinderen. Het zwembad wordt onderhouden door ons Engelse gastechtpaar.
vakantieplezier

Heerlijk luieren


Op deze heerlijke bank kunt u lekker lezen in de schaduw van de veranda. Hij ligt overigens ook erg lekker!
Heerlijk luieren

Kunst in de tuin


Dit prachtige beeld is staat op het eerste terras en is gemaakt door kunstenaressen Babs Oisterwijk.
Kunst in de tuin

De eettafel onder de veranda


Aan deze tafel kunt u ruim met 8 tot 10 personen eten. Heerlijk in de schaduw van de veranda.
De eettafel onder de veranda

De eettafel onder de veranda


De eettafel onder de veranda

de entree van het huis


Hier komt u het huis binnen. Uiteraard is de trap afgesloten met een hekje voor de veiligheid van de kinderen.
de entree van het huis

het eerste terras


Als u naar buiten gaat komt u op het eerste terras met een grote stenen tafel met een draaiplateau. Op dit terras is ’s ochtends al vroeg de zon en het is heerlijk om er te ontbijten. U heeft er bovendien een prachtig uitzicht. Op dit terras vindt u ook de barbecue en het aangelegde tuintje. Het terras is niet zichtbaar vanaf de straat. Het huis en het terras is hiermee dus ook geschikt voor een naturistische vakantie.
het eerste terras
© Copyright 2012 vakantiehuis-lodeve - All rights reserved | Algemene voorwaarden | Disclaimer