voorwaarden


Reservering
Als het huis beschikbaar is in de door u gewenste periode, ontvangt u van ons een reserveringsbevestiging per e-mail. Controleer deze goed. We berekenen geen reserveringskosten of dossierkosten. Eventuele wijzigingen in de reservering graag zo snel mogelijk aan ons doorgeven.
De verhuurperiode loopt van zaterdag 16 uur tot zaterdag 10 uur. Aankomst op andere dag is ook mogelijk. Het huis is volledig uitgerust voor een prettig vakantieverblijf. Handdoeken, keukendoeken en beddengoed dient u zelf mee te nemen. U kunt er ook voor kiezen het beddengoed te huren of de bedden op te laten maken. Het huis is voorzien van kussens en dekbedden. Het is mogelijk de eindschoonmaak aan ons uit te besteden voor € 100.
De borg van € 250 dient een week voor aankomst per bank betaald te worde.

Aankomst
In de bevestiging van ontvangst van de volledige betaling en de borg staat vermeld waar u de sleutel van het huis kunt vinden. In het huis vindt u een map met uitleg over de belangrijke dingen die u moet weten over het huis maar ook adressen van de dokter en de tandarts etc. en leuke uitstapjes en restaurantjes in de omgeving.

Verblijf
Als u tijdens uw verblijf vragen heeft, kunt u contact opnemen met  ons Engelse gastechtpaar Vince en Ros of een bericht achterlaten. Zij zullen u dan zo snel mogelijk helpen.

We gaan er vanuit dat u tijdens uw verblijf zorgvuldig omgaat met huis en alles wat daarbij hoort. Als er onverhoopt toch schade ontstaat, vragen we u dit bij vertrek te melden. Is de schade van dien aard dat er direct actie ondernomen moet worden, dan kunt u contact opnemen met Vince en Ros. We vragen u geen inventaris als glazen en servies te vervangen. Ook dit kunt u bij vertrek doorgeven.

In het huis mag niet gerookt worden. Als we merken dat er toch binnen gerookt is, berekenen we € 150 extra schoonmaakkosten.

Huisdieren zijn toegestaan indien deze ingeënt en geregistreerd is. Ze mogen niet in de tuin uitgelaten worden. Eventuele ongelukjes graag even opruimen. De volledige aansprakelijkheid ligt bij de eigenaar van het huisdier. Bij de eindcontrole mag geen enkel spoor van het huisdier achterblijven. Bij een volledige eindschoonmaak rekening we € 100 extra bij aanwezigheid van een huisdier.

Vertrek
We vragen om minimaal een dag voor uw vertrek contact op te nemen met Vince en Ros om een afspraak te maken voor de eindcontrole.. Als bij de eindcontrole blijkt dat het huis en de inventaris in goede staat verkeren en het huis netjes en schoon is achtergelaten ontvangt u direct de borg volledig terug. Als het huis nog extra schoongemaakt moet worden of de inventaris niet meer compleet is, wordt hiervoor een deel van de borg ingehouden. Als er sprake is van schade aan het huis waarbij eerst het bedrag van de schade vastgesteld moet worden, ontvangt u de borg niet direct terug. Deze zal na afhandeling van de schade worden teruggestort.
Wilt vertrekken op een tijdstip waarop het niet mogelijk is een eindcontrole te doen, dan is het verplicht de eindschoonmaak aan ons uit te besteden. We storten de borg verminderd met het bedrag van de schoonmaak en eventuele andere kosten dan binnen een week na uw vertrek terug op uw rekening.

Betaling
Na ontvangst van de bevestiging dient binnen 14 dagen 50% van het totale bedrag te worden voldaan. We vragen u deze aanbetaling over te maken op rekeningnummer 385100019, Rabobank Apeldoorn t.n.v. J.E.A.M. Dierick Vermeld duidelijk de naam waaronder u hebt gereserveerd en de periode. U ontvangt van ons een betalingsbevestiging. Als we uw aanbetaling niet op tijd ontvangen, kunnen wij besluiten de reservering ongedaan te maken. Een reservering is pas definitief na ontvangst van de aanbetaling. Het resterende bedrag dient uiterlijk 6 weken voor aankomst te worden voldaan. Bij reservering van het huis binnen 6 weken voor aankomst dient het gehele bedrag binnen 1 week na ontvangst van de bevestiging te worden voldaan.
De borg van € 250 dient een week voor aankomst gestort te worden op hetzelfde rekeningnummer.

Annulering
Bij een annulering voor maart, kunnen we in de meeste gevallen uw aanbetaling verminderd met € 50 annuleringskosten terugbetalen zodra het huis weer verhuurd is. Als u na maart annuleert, kunnen we uw aanbetaling verminderd met € 50 annuleringskosten doorschuiven naar volgend jaar als we het huis weer kunnen verhuren. Als dat niet lukt, vervalt uw aanbetaling. Bij annulering binnen 4 weken voor aankomst vindt geen terugbetaling plaats. We raden u aan om voor uw vakantie een annulerings-verzekering af te sluiten.

© Copyright 2012 vakantiehuis-lodeve - All rights reserved | Algemene voorwaarden | Disclaimer