Over het huis

Dit leuke Franse huis van Nederlandse eigenaren in de prachtige en veelzijdige Hérault is niet zomaar een vakantiehuisje. Het is een echt comfortabel huis. Geen overdreven luxe maar wel modern comfort zoals u thuis gewend bent: een oven, een grote koelkast, magnetron, een koffiezetapparaat en nespresso apparaat, een vaatwasser, een wasmachine, een wasdroger etc.  Maar bijna belangrijker dan het huis is de tuin. Want daar leeft u vooral als het mooi weer is! Het huis staat op een terrein met verschillende terrassen. U heeft meer dan voldoende ruimte om lekker buiten te zitten in de zon of in de schaduw maar ook om te wandelen.

Het huis bestaat uit een gezellige woonkamer, een echte keuken die van alle gemakken is voorzien, 4 slaapvertrekken waarvan 2 met een tweepersoonsbed en twee met eenpersoonsbedden, een moderne badkamer, voorzien van een Italiaanse inloopdouche, hangtoilet en twee wastafels.  In de tuin staat een groot professioneel opzetzwembad van 4 bij 8 meter dat bijgewarmd wordt met een zonnewarmte systeem. Heerlijk om verkoeling te zoeken en op de warme dagen is dit zeker geen overbodige luxe..

Het terras bij het huis is zo beschut en de het huis zo privé gelegen dat het ook een geschikte plek is voor een naturistische vakantie.


 

 

© Copyright 2012 vakantiehuis-lodeve - All rights reserved | Algemene voorwaarden | Disclaimer