Overnachten onderweg


Liever niet aankomen en vertrekken op zaterdag
De wisseldag voor het huis is de zaterdag. We zorgen er dan voor dat het huis perfect in orde is als u aankomt. Wilt u liever op vrijdag reizen en op zaterdag op tijd aankomen? Of pas op zondag vertrekken? Denk er dan eens over om op de heen- of terugweg een extra overnachting in te plannen. Op deze manier komt u  op de dag van aankomst lekker ontspannen bij ons aan.

Wij overnachten zelf vaak in een b&b hotel. Net iets persoonlijker dan een Formule 1 hotel, niet duur en meestal een restaurant in de buurt. De auto, staat vaak op een bewaakte parkeerplaats. Ze zijn overal in Frankrijk langs de snelweg te vinden en worden op de TomTom aangegeven bij de nuttige plaatsen. Honden zijn meestal welkom tegen een kleine meerprijs.

Begint voor u de vakantie al zodra u de deur van uw huis achter u dichttrekt, en zoekt u iets meer dan een standaardkamer? Dan hebben we ook nog wel een aantal leuke adressen. Allemaal ontvangen van gasten die er met veel plezier overnacht hebben. Wel van te voren reserveren, anders is de kans groot dat u er niet terecht kunt.

Voor een rustige reis in 3 dagen, hebben we een bijzondere Gite de France in Aingeville bij Epinal, tussen Nancy en Dijon. De gite wordt gerund door de burgemeesteres van het dorp. Het ziet er bijna onfrans netjes uit en je krijgt een heerlijk ontbijt. Honden zijn welkom. Reserveer wel op tijd want ze kunnen maar 4 gasten tegelijk ontvangen.

Wilt u liever ergens halverwege overnachten, kijk dan eens op de site van La Maison du Bonheur, een leuke gite tussen Dijon en Lyon. De Gite La Valise trouvée ligt tussen Langres en Dijon, iets verder van de snelweg, maar is ook zeker de moeite waard. Beide gites worden beheerd door Nederlanders. Een leuk echt Frans hotel halfweg is Hotel de la Ferte in Chagny. Een ander net hotel is Hotel Marmotte in Langres.

 We wensen u een hele goede reis!
© Copyright 2012 vakantiehuis-lodeve - All rights reserved | Algemene voorwaarden | Disclaimer