Overnachten


Overnachten op weg naar het huis
De wisseldag voor het huis is de zaterdag, maar het is ook mogelijk om op een andere dag aan te komen. We zorgen er voor dat het huis perfect in orde is als u aankomt.

Wilt u lekker relaxed reizen? Neem dan één of meer overnachtingen onderweg. Wij overnachten zelf vaak in een b&b hotel. Net iets persoonlijker dan een Formule 1 hotel, niet duur en meestal een restaurant in de buurt. De auto, staat vaak op een bewaakte parkeerplaats. Ze zijn overal in Frankrijk langs de snelweg te vinden en worden op de TomTom aangegeven bij de nuttige plaatsen. Honden zijn meestal welkom tegen een kleine meerprijs.

Begint voor u de vakantie al zodra u de deur van uw huis achter u dichttrekt, en zoekt u iets meer dan een standaardkamer? Dan hebben we ook nog wel een aantal leuke adressen. Allemaal ontvangen van gasten die er met veel plezier overnacht hebben. Wel van te voren reserveren, anders is de kans groot dat u er niet terecht kunt.

Voor een rustige reis in 3 dagen, hebben we een bijzondere Gite de France in Aingeville bij Epinal, tussen Nancy en Dijon. De gite wordt gerund door de burgemeesteres van het dorp. Het ziet er bijna onfrans netjes uit en je krijgt een heerlijk ontbijt. Honden zijn welkom. Reserveer wel op tijd want ze kunnen maar 4 gasten tegelijk ontvangen.

We wensen u een hele goede reis!

© Copyright 2012 vakantiehuis-lodeve - All rights reserved | Algemene voorwaarden | Disclaimer